Et interessant del-element i denne maskine er det faktum at glaspladen som viser payout linjen, foran valsene, er lavet af et stykke buet glas. Det giver en flot effekt for brugeren, hvor valserne nærmest “popper” ud af fronten. Faktisk er maskinen så kompakt, at mekanikken slet ikke kan være i maskinen hvis glasset var plant.

Mills-BoM-buet-frontglas-02

Grafikken er såmænd i ret god stand. Der er ingen huller eller betydelige ridser. Desværre kan det samme ikke siges om glassets hjørner, hvor store stykker er slået af. Dette er uden tvivl brugs- og servicerelateret slidtage som sikkert er forekommet af flere omgang – og for mange år siden (ingen glasstumper i maskinen).

Mills-BoM-buet-frontglas-01

Heldigvis er glasset meget tykt (6 mm) og ej hærdet, da det ellers ville have splintret i tusindende stykker.

Alt dette betyder at vi må bruge det eksisterende glas. Det kan ikke restaureres og kan ej heller erstattes, da glas i denne størrelse og med det rette bøjning ikke kan skaffes – og slet ikke til en rimelig penge. Når det er sagt, så kan man dog naturligvis købe tilsvarende glas som reservedel fra steder i USA, f.eks. Squires & Corrie (som tager overpris). Det kan nemt løbe op i et par tusindende kroner inden man får dette sendt hjem til danmark og maskinen bliver ikke nævneværdigt bedre eller mere værdigfuld. Så det er en dårlig investering. I praksis kan slidtagen kun ses hvis man åbner maskinen eller kigger meget nøje efter. Så alt i alt: Ærgerligt, men det går alligevel.