Mills-bell-o-matic_chasis-02En del af maskinen front består er et topdæksel/bannerskjold med indlagt grafik. Her kunne står både fabrikantens navn (som i dette tilfælde) eller f.eks. navnet på casinoet hvor maskine hørte til. Dette er oprindelig forkromet, men er på et eller andet tidspunkt i maskinens historiet bliver malet over med rød – direkte oven på chromen, hvilket ikke så godt ud. Resultatet var at stålet var begyndt at ruste neden under forchromnigen og malingen boblede op og skaldede af.

Mills-BoM-front-top-logo-2

Mills-BoM-front-top-logo-1

Grafikken havde det ej heller godt. Det var afskaldet og grim. Tillige var metallet bøjet som man kan se på billedet herover.

Mills-BoM-front-top-logo-4

Ikke mærkeligt i betragtning af at grafikken, blot tryk mellem to stykker akryl. Med vand, fugt, røg og tidens tand går det galt.

Mills-BoM-front-top-logo-5

Vi måtte derfor til den igen. Selve kasse skulle renses af for maling, hvilket blev klaret i en kautisk soda opløsning. Selve grafikken reproducerede vi i Photoshop og dertil blev der skåret to nye akryl plader ud.

Resultatet blev som forventet. Chromen er skadet, så derfor vil der være nogle småfejl i overfladen – men det giver bare maskinen karakter.

Mills-BoM-front-top-logo-restored-1