En af de ting som man næsten altid støder på, når man påbegynder restaureringen af en enarmet tyveknægt, er dårlige valsebånd. De er som regel altid slidte, møre, ødelagte og/eller røg-, vand- og mugskadede.  Tilsvarende (og måske mere problematisk) er manglende valsebånd, eller valsebånd som har være ændret – Noget som overraskende ofte forekommer.

Dette kan give store problemer når man forsøger at sammenholde udbetalingstabeller, mekanik og det som står på payout linjen, for kun at konstatere at det ikke “går op”.

Mills-bell-o-matic_reels

Denne maskine var ingen undtagelse. Valsebåndende var både slidte, vandskadede, skimmelinficerede og forsøgt ændrede, bl.a. ved at sætte andre symboler over eksisterende – Hvorfor vides ikke, men antageligvis fordi nogle ikke har forstået sig på mekanikken, måske “mystery payout” princippet? Eller blot har ville snyde (selvom vi dog ikke har fundet tegn på understøttende ændringer i mekanikken.

Der er derfor vigtigt for det færdige resultat at man forsøger at genskabe den den originale udbetalingslogik ved at producere/købe og isætte nye, korrekte valsebånd.

friske-tromlebånd-monteret

Nye valsebånd monteret.

Denne maskine var ingen undtagelse. Så vi måtte endnu engang til “trykpressen” og genskabe de originale valsevånd. Det betyder enormt meget for maskinens look and feel.