Kontakt omkring køb, salg, istandsættelse og andet

Gamle automater købes

Har du en gammel automat stående? Måske en defekt maskine som savner nyt liv? Vi køber gerne gamle spilleautomater, vareautomater, enarmede tyveknægte og andre spil med møntindkast. Uanset stand.

Så har du en gammel automat fra før 1970, kan det have vores interesse. En byttehandel kunne også komme på tale, hvis du hellere vil have noget andet, som virker.

For køb/salg/bytte (Og kun dette) ring/SMS på 26221331 (RING IKKE OM REPARATIONER! SEND MAIL) eller send en email: automater@foghandersen.com. Husk altid at medsende billeder, da det gør alting meget nemmere. VIGTIGT! Læs venligst FAQ’en nederst inden du ringer.

Da dette er en hobby hjælper jeg ikke med diverse tekniske spørgsmål, reparationsopgaver eller reservedele per telefon. Respekter venligst dette. Har du spørgsmål som vedrører andet end en køb/salg af automater. Så skriv her på siden eller send en mail.

Restaureres

Vi samler på – og instandsætter gamle automater. Vi hjælper indimellem også andre automater med istandsættelser. Så hvis du har en gammel automat stående som du ønsker vi skal se på, så hører vi meget gerne fra dig.

MEN henvend dig på ordenlig vis og med tilstrækkelig information. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke hjælper os, med lidt information omkring projektet. Vi modtager overraskende ofte emails, hvor indholdet minder om “Hej. Jeg har en gammel automat som ikke virker. Kan I lave den?”. Og det kan man jo ikke bruge til meget. Hvis det skal tages alvorligt og vi skal have bare en lille chance for at kunne svare kvalificeret, kræver det en lidt større indsats fra afsenderen :)

Forestil dig at der er noget galt med din bil og du så skriver til en mekaniker, som du i øvrigt aldrig før har mødt, at “Jeg har en gammel rusten bil som ikke kan køre. Kan du lave den?”. Ja, det lyder ånsvagt i den sammenhæng – men det er faktisk præcist det vi ser.

Vi forlanger ikke at du ved en masse om automaten – men fortæl os dog det du ved. Hvordan ser den ud? Hvad er der galt med den? Hvad vil du gerne have lavet? Hvor befinder den sig? Hvis du vil gøre det nemt for alle parter, så vedhæft en masse gode billeder.

Afslutningsvis kan vi blive ved bilmetaforen: Vi beskæftiger os med gamle veteranbiler. Har du en Toyota Corolla fra 1990, er det måske nok en gammel bil i gadebilledet – men ikke når vi snakker om restaureringer af gamle veteran biler. Vi beskæftiger os med spille- og vareautomater fra perioden 1880-1960erne. Alt efter cirka 1970 betragtes som en “nyere” automat – og har derfor ingen interesse.

Kontakt os

Spørgsmål og Svar (FAQ)

Spørgsmål: Kan i hjælpe mig med at skaffe en bagerautomat med låger?
Svar: Nej!

Spørgsmål: Jeg har en elektrisk spilleautomat produceret efter 1970. Kan i hjælpe mig med at lave den?
Svar: Nej. Vi beskæftiger os kun med de gamle automat (Typisk automater produceret fra slut 1800-tallet frem til 1960erne).

Spørgsmål: Er de automater som i har på siden til salg? 
Svar: Nej. Vi sælger jævnligt automater fra, da man jo ikke har plads til at gemme alting. Men det er ikke vores primære formål. De fleste automater vi skriver om, kommer aldrig til salg.

Spørgsmål: Sælger i spillemønter / poletter?
Svar: Nej. Kontakt en mønthandler.