Kontakt omkring køb, salg, istandsættelse og andet

Gamle automater købes

Har du en gammel automat stående? Måske en defekt maskine som savner nyt liv? Vi køber gerne gamle spilleautomater, vareautomater, enarmede tyveknægte og andre spil med møntindkast. Uanset stand.

Så har du en gammel automat fra før 1970, kan det have vores interesse. En byttehandel kunne også komme på tale, hvis du hellere vil have noget andet, som virker.

Restaureres

Vi samler på – og instandsætter gamle automater. Vi hjælper indimellem også andre automater med istandsættelser. Så hvis du har en gammel automat stående som du ønsker vi skal se på, så hører vi meget gerne fra dig.

MEN henvend dig på ordenlig vis og med tilstrækkelig information. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke hjælper os, med lidt information omkring projektet. Vi modtager overraskende ofte emails, hvor indholdet minder om “Hej. Jeg har en gammel automat som ikke virker. Kan I lave den?”. Og det kan man jo ikke bruge til meget. Hvis det skal tages alvorligt og vi skal have bare en lille chance for at kunne svare kvalificeret, kræver det en lidt større indsats fra afsenderen :)

Forestil dig at der er noget galt med din bil og du så skriver til en mekaniker, som du i øvrigt aldrig før har mødt, at “Jeg har en gammel rusten bil som ikke kan køre. Kan du lave den?”. Ja, det lyder ånsvagt i den sammenhæng – men det er faktisk præcist det vi ser.

Vi forlanger ikke at du ved en masse om automaten – men fortæl os dog det du ved. Hvordan ser den ud? Hvad er der galt med den? Hvad vil du gerne have lavet? Hvor befinder den sig? Hvis du vil gøre det nemt for alle parter, så vedhæft en masse gode billeder.

Afslutningsvis kan vi blive ved bilmetaforen: Vi beskæftiger os med gamle veteranbiler. Har du en Toyota Corolla fra 1990, er det måske nok en gammel bil i gadebilledet – men ikke når vi snakker om restaureringer af gamle veteran biler. Vi beskæftiger os med spille- og vareautomater fra perioden 1880-1960erne. Alt efter cirka 1970 betragtes som en “nyere” automat – og har derfor ingen interesse.

Kontakt os

Hvem kontakter os?

Vi har typisk 3 grupper af folk som kontakter os. Der er selvfølgelig enkelte som falder udenfor, hvilket også kan være interessant, men langt størstedelen hører til en af følgende grupper.

Den første gruppe er andre automatinteresserede, primært mænd, som selv interessere sig for automater. Der bliver kommenteret og spurgt om alverdens spændende ting. Alt fra kommentarer om aktuelle projekter, til tips og tricks omkring omkring metal, reservedele, alle typer istandsættelser, køb, salg og så videre. Det er altid sjovt at høre at modtage denne slags henvendelser. Men det er jo selvfølgelig også vores primære målgruppe.

Den næste gruppe er folk som ikke lige har fået kigget ordenligt på siderne – og derfor slet ikke ved hvad vi rent faktisk laver. De har lavet en søgning, fundet noget med automater og så sender de en mail afsted. De spørger om at købe nye spillemønter til deres compu-game automat, om reservedele, printkort eller andre dele til nye elektriske automater. Svaret er naturligvis: Nej. Vi sætter gamle og antikke automater i stand – vi kan ikke hjælpe dig med de automater du har stående i din kiosk! Endvidere er vi et hobbyforetagende. Ikke en butik.

Den sidste gruppe personer er kvinder (og en sjælden gang mænd), som gerne vil købe bagerautomater med låger. Af en eller anden grund er netop denne meget specifikke vareautomat et hit blandt denne gruppe – og det har stået på i mange år efterhånden! Vi modtager næsten en henvendelse om ugen. Det sjove er at de tror alle sammen nærmest at de er den første til at få den idé. Den skal sikker hjem og stå ved siden af teaktræsmøblerne og plankebordet i stuen, hænge i køkkenet eller på badeværelset som en “skæv ting”. Ja, jeg gætter bare. Uanset hvad, har vi ingen af den slags automater til salg. Og vi får heller ingen hjem. Så hold gerne op med at skrive herom.