Historie: Seitz-Werke

Seitz-Werke G.m.b.h

imagesSeitz-Werke G.M.B.H Kreuznach RHLD var et tysk firma. Firmaet blev stiftet i 1887 og kom senere til at hedde SEN AG, Bad Kreuznach. I 1993 blev SEN AG slået sammen med Holstein & Kappert GmbH (grundlagt: 1868) og de kalder sig i dag KHS GmbH.  

KHS producerer i dag emballage til forskellige industrier og er en milliard forretning. De producerer mig bekendt ikke længere vareautomater (Vending machines).

Fra tiden omkring 1930

Omkring 1930’erne blev der produceret et utal af automater verden over. Tyskland var ingen undtagelse, da de i særdeleshed have industrien til det, særligt omkring Rhein Ruhr området.

I Tyskland var Seitz-Werke en af de helt store automat producenter. De producerede mange typer af automater, ikke kun til varer, men også andre typer af automater som illustreret i følgende udklip.

$(KGrHqZ,!loE-t,OUE3BBP7IZVVrQw~~60_57$_57 (1)

amianto portadalwf3

(Jeg ved desværre ikke præcist hvornår disse udklip er fra)

Vareautomater var dog med sikkerhed et stort markede i 30’erne. Med alt hvad dette indebærer. Her en reklame fra dengang, hvor “lageret” kan ses i baggrunden.

Seitz_Werkhalle_klein

Kilder

http://www.khs.com/
http://de.wikipedia.org/wiki/KHS_GmbH
http://en.wikipedia.org/wiki/Rhineland

Medier

Hæfte om virksomheden fra 30’erne

Disse er sider fra en hæfte som omhandler virksomheden Seitz-Werke. Jeg fandt disse i en bog som var til salg på ebay i tyskland.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *