Vores Jennings Buckaroo havde desværre været ombygget af mange gange. Det er der for så vidt ikke noget mærkeligt i – det er de næsten altid – De har jo levet en omtumlet tilværelse.

Men det er alligevel altid lidt ekstra træls, når tidligere ejere har pillet ved grafikken på udbetalingen, da det kan være svært at reparere. Lad os lige kigge på billederne af automaten igen, som den så ud da vi fik den ind. Bemærk hvordan man har kradset jackpotbeløbet væk fra toptavlen, samt udbetalingsbeløbet for de 4 største gevinster og erstattet det med “pulje”.

Reparationen

Så med det udgangspunkt måtte vi forsigtigt tage “pulje” dymoen af fra indersiden. Den sad fast med gammel størknet papirtape, så det gjaldt om ikke at ødelægge grafikken der hvor tapen sad, omend samtidigt sørge for at hele blev renset af, så grafikken underneden kunne genskabes. Efter noget arbejde lykkes det rimeligt.

Men den endelige test kom da der skulle lys i, da det jo helst skulle ligne resten af tabellen. Det kan være svært at få lyset helt rigtigt. Her må man eksperimentere med forskellige papirtyper / flere lag papir osv.

Men det synes jeg nu vi slap meget godt fra.