Kabinettet var slidt og medtaget. Der var en nogen rust og malingen var ikke pæn – dog primært på fronten.Faktisk endte vi med at bevare kassens oprindelige overflade og blot polere den op, samt tilføje et par tidssvarende manglende detaljer. Mere om dette senere her i indlægget.

Men først…

Det indvendige

Som man kan se på billedet var det ikke særlig kønt, men ej heller katastrofalt. Gamle ledninger hang tilfældigt rundt omkring (vi kigger på strøm-delen i en senere artikel). Der var rust i siderne, på beslag og skruer. Bagsiden af front-grafikken var heldigvis i god stand.

Mills-bell-o-matic_chasis-inside-05Mills-bell-o-matic_chasis-inside-04

Rusten var værst i toppen.

Det færdig resultat

Kabinet-inside-2 Kabinet-inside

Farven indvendig var en lys, næsten himmel eller baby blå. Vi spekulerer på om dette enten var den oprindelige farve eller blot grundmalingen. Uanset, valgte vi efter nogle overvejelser at male hele front-skjoldet i denne farve.

Det udvendige

Udvendigt er der sket lidt mere. Kassen er blevet poleret op og det indlagte Mills logo er blevet malet så det “popper” frem.

Mills-BoM-polering-af-kabinet Mills-BoM-polering-af-kabinet-restored-1

Ligeledes er top-møntindkastet blevet restaureret. Chromen var skadet, grafikken var revnet og de blå streget manglede. Her ses det færdige resultatet. Chromen poleret op.

Coin-entry-refurb

 

Sammen med et restaureret skilt giver det er lækkert, autentisk look, hvor det gamle er bevaret; men man kan stadig se maskinens alder og charme. Det hele fremstår nu flot og præsentabelt.

Cabinet-with_coin_entry