Da vi skulle tjekke udbetalingen på den anden 4 hjuls Mills vi endelig har fået begyndt på, opdagede vi at til trods for ens udbetalingstabeller, at valsebåndene var forskellige. Faktisk stemte valsebåndene på ikke på vor igangværende med den rent faktiske udbetaling. Som det ses på valsebåndene er der forskel på rulle 1 og ikke mindst på rulle 4.

På rulle 1 er en klokke skiftet ud med en blomme og på rulle 4 er 2 blommer, en appelsin og en klokke bare blevet til 4 citroner. (til i alt 9 citroner). Det er vel at bemærke, at der ikke er fiflet med hullerne i tandskiverne – så det er altså en decideret variant.

Standard versus Club model ?

En anden forskel på de to maskiner er at uglen og “25 skiltet” i topstykket, der ellers normalt ses som støbte runde alu-brikker var på vores maskine nr 2 udstyret med 2 stykker klart glas hvor man så har kunne – ja – skrive eller trykke hvad som helst. (Da vi anskaffede den var der indsat 2 jokere fra et spil kort).

Vi kom på den tanke at der måske er tale om en standard og en club-model. Ideen skulle være at der med en Club-Model var en lidt højere tilbagebetalingsprocent end en ikke club-model – lad os bare her kalde den for en standard-model ? Vi mener også at vi generelt har set at Club-modeller generelt er udstyret med langt håndtag i modsætning til f.eks. “knivhåndtag”. Nu er det rimeligt ligetil at udskifte disse håndtag da de stort set er kompatible så der kan sagtens forekomme undtagelser. Men skulle der være nogen derude der ligger inde med evt. viden omkring dette, så skriv endelig en kommentar på vore sider.

Tilbage til udbetalingsløjerne. Den nævnte forskel på hulskiverne – uløseligt forbundet med valsebåndene, gør at Club-modellen så har 80% i stedet for den andens 71%. Herunder ses den tilbagebetalingen for de 2 maskiner.

  

Vi har i et tidligere indlæg redegjort for et varierende antal udbetalte mønter grundet slup i slides og mønter med forskellige tykkelser.

Det er ikke anderledes på især denne club-model. Vi har konstateret at eks. 2 kirsebær kombinationen giver 6 mønter i stedet for de på gevinsttabellen angivne 5 mønter.

Da denne kombination alene står får ca. 25% af den totale tilbagebetaling bliver det til hele 4% total-stigning alene med denne kombination. Hertil kommer at også de andre kombinationer giver 1 til hele 3 mønter mere. Så taler vi om, at med et blandet antal af diverse mønttyper, kommer vi op i nærheden af 90% total tilbagebetaling. Så der er ikke noget at sige til, at vi ser at denne slags maskiner fra tid til anden som modificeret (nogle vil sige fusket) med begrænsninger i kombinationsmuligheder og dermed en lavere tilbagebetalingsprocent.

Et lille kuriosum

Som det også fremgår af statistiktabellen skal der gennemsnitlig 160.000 træk til for at få fire 7-taller. Dette vil forekomme sjældent; spilles der 8 mønter/minut, konstant 8 timer i træk hver dag, skulle der statistisk dukke denne kombination op efter 8 ugers konstant spil. Så ville man have brugt ca. 32000 25 ører (med TB% på 80) for så at vinde noget der kan sammenlignes med ca. godt 1000 kr. Men det kunne jo også være på første træk (0,006 promille chance) – En “alm. Jackpot” kombination vil, som det fremgår af tabellen, forekomme 183 gange hyppigere – trods alt !