Det er set før at begrænsninger i udbetalingsprocenten er reguleret med et eller måske 2 huller, i den tilhørende skive til første rulle, som så har fået en plombe som vist på foto.

Her er det gået udover hele 3 huller (1 blomme og 2 kirsebær).

Det er nemt at få øje på, også set udefra, idet at de nu udelukkede kombinationer som jo vil fremgå af udbetalingtabellen, er blevet tilrettet på valsebåndene. Da spillestedets ejer jo ikke kan bestille specielle fremstillede valsebånd som passer til hans reduktionsændringer, må der påklistres f.eks citroner (formentlig udklippet fra andre bånd), ind og dække over de symboler som ikke længere er med i de gevinstgivende kombinationer.

Det er svært at skjule denne påklistring og så ved man, at her har man en automat der udbetaler mindre end den oprindelige version.

Som nævnt er det 1 blomme og 2 kirsebær, som har fået et citron-symbol istedet. Nu vil disse 3 citroner forsvinde og automaten har så kun een enkelt citron og kun den ene. Det er også ganske få automater hvor kombinationen med 3 kirsebær ses. Det giver så 11 mønter og repræsenterer så, især her, en stor del af tilbagebetalingen.

Vi har regnet lidt på udbetalingsprocenterne på denne Club Chief. Da vi fik den ind havde den følgende udbetalingsprocent.

Det er jo lidt en sølle omgang.

Men efter at havde fjernet alle propper osv, således at den rent faktisk udbetaler det som den er bygget til fra fabrikken, kom den noget højere op.

80%. Det er jo næsten dobbelt op. I praksis betyder det at teltholder tjener næsten 1/3 af med den tilpassede version. Men det er jo heldigvis ikke noget vi behøver tage højde for. Her er det jo bare for sjov…. og det er jo sjovere hvis den rent faktisk udbetaler som den skal.