Spillepladen

Spillepladen på denne knipsekasse var i en slem stand. Efter første afrensning, så den ej heller for godt ud.

Så vi rensede videre. Og med det sorte fjernet, var det kun et orange lag tilbage.

Men vi fik det hele af og til sidst kunne vi give den en ordenlig behandling.

En rigtig flot glød.

Knipse-armen skulle også lige have en tur. Det er altid godt at afmontere og rengøre alle bevægelige dele. Resultatet bliver bare bedre, også selvom delen måske virkede uden en rengøring, så kører den bare så meget bedre bagefter og så slipper man for problemer med at den sætter sig fast og skaber problemer senere i restaureringen.

Vi benytte lejligheden til at lave et lille test-setup. Det er noget vi ofte gør i forbindelse med en sådan restuarering, da det er nemmere at få det hele til spille sammen, INDEN maskinen er samlet.

Og så optog vi lige, for jeres skyld en kort demo af hvordan udbetalingen finder sted i den slags automat. Beklager den lidt ringe billedekvalitet, og lydforholdene er ikke optimede til det bedste.

Kabinettet

Dernæst videre med kabinettet

Spillepladen havde også sine fejl og mangler. Kedelig lak, rustne beslag, huller efter ukorrekte skruer, løse finger-tappede led. Alt dette faktisk som det plejer. Vi valgte at holde den lys, for at lave lidt kontrast til den sidste vi satte i stand af denne type hvor vi lavede kabinettet mørkt. Man kan jo ikke bare lave det samme hver gang.

Vi er snart klar til at præsentere det endelige resultat.