Diana, som vi købte for snart et år siden, har længe stået på hylden. Andre projektet blev ved med at snige sig foran, men nu skal det være! Vi starter med at kigge på kabinettet. Det er nærmest faldet total fra hinanden og skal limes på alle leder og kanter. Inden da skal alt andet et træelementerne dog lige afmonteres.

Dernæst kan vi kigge på træværket, der som nævnt primært bliver holdt sammen af friktion og held. Utroligt at de originale glas ikke for længst er faldet ud af maskinen.

Træværket (kabinettet)

Så det er frem med trælimen og skruetvingerne. Nogle dele må nok blive limet af flere omgange.

Dernæst skulle der lappes huller. Der var 2 huller i bagsiden. En tidligere ejer havde haft den monteret på en væg. Den er dog beregnet til at stå på et bord. Dertil var der hul i toppen af en eller anden uvis grund. Propper i alle 3 steder.

Med det på plads kunne kabinettet blive bejdset og lakeret – og stille og roligt begynder det at ligne noget.

Slet ikke dårligt. Det bliver fedt at se spillepladen færdig og monteret.

Inden vi kommer dertil skal pistolen og de andre mekaniske elementer dog lige på plads.

Pistolen

Pistolen havde det svært. Den virkede faktisk da vi fik automaten, men ladegrebet manglende. Den var derfor svær at lade – og desværre var der ikke meget gevind tilbage som kunne bruges til montering af en ny knop. Så vi startede med at skille pistolen ad.

Efter flere fejlede forsøg på at få skåret nyt gevind på den gamle tap, besluttede vi os til at skifte den ud. Så vi fandt en passende messingstang, savede den til og skar gevind i den ene ende, passende til en eksisterende messingknop som vi havde liggende. Dernæst monterede vi stopdimsen og en skrue til at holde den korrekt fast (denne manglende grundet en anden gammel reparation – så fint at få det ordnet i samme omgang).

Dernæst skulle den monteres i maskinen igen. Læderet for enden blev ligeledes udskiftet (da det gamle effektivt var heldt sprødt og ødelagt).

Så nu er det bare at samle resten og montere spillepladen. Så kan den jo reelt afprøves.