Det har længe ligget os på sinde at bygge en simpel standard jackpot enhed, som kan sættes i nogle af de gamle spillemaskiner, f.eks en Tura. Her blev jackpot enhederne nemlig fjernet i stor stil. Det skete typisk i forbindelse med den ombygning af spilleautomater som foregik i Tysklands Rhein-ruhr distrikt i løbet af 1950erne. Men selvfølglig også herhjemme i Danmark, hvor teltholderen ikke så nogen grund til at udbetale mere end højest nødvendigt, og så blev de simpelthen fjernet.

Vores tanke er at hvis man kan bygge en nem, simpel, driftssikker jackpot enhed. Kan nogle af disse gamle Tura automater peppes lidt op, uden det ødelægger det autentiske ved maskinen. Det skal derfor gøres ved brug af datidens materialer og metoder, således at det ikke fremstå som en ny tilføjelse.

Efter at vi har set flere eksempler på after marked jackpot-enheder til forskellige automater. Så vi havde en meget god ide om hvor vi skulle hen. Det var bare et spørgsmål om at gøre det.

Så efter mange timers arbejde med metal og test, lykkedes det faktisk fint.

Helt lavpraktisk går det ud på at man får den øverste slide til at åbne for jackpotten. Således at hvis den øverste slider bliver trukket tilbage – så falder udbetalingen. Sådan fungerer maskinerne jo oftest. Lidt sværere i praksis dog. Men det kan bestemt lade sig gøre, som demonstreret herover.