Det har været en hård fødsel, men det begynder at nærme sig sin afslutning. Elite spillet er nu klar til at blive samlet.

Først, skal fronten af rammen dog lige have en overhaling. Den ser nemlig lidt kedelig ud.

Med den på plads, kan den atter monteres på det allerede istandsatte kabinet, med de restaurerede hængsler.

Vi startede med at montere låsen. Det er den originale lås, men nu blot med nøgle til (låsen har også fået den sædvanlige overhaling, så den virker).

Dernæst måtte vi fabrikere et møntindkast, som helt manglede. Meget passende lavede vi det af samme plade som tandhjulene blev lavet af.

Og så manglede knappen til spillet også (den man trykker på når man vil have mønten til at falde). Knappen trykker også samtidig på møntindkastets klapfælde, således at den samtidig frigiver eventuelle mønter som måtte have sat sig fast. Smart.

Endnu en smart ting ved maskinen er de bræddebolte som benyttes til fastspænding af spillepladen. De hviler i en lille fordybning og kan således drejes nogle millimeter rundt og dermed nemmere fange hullerne. Det er super praktisk – bare andre af den slags automater, havde den samme godt tænkte konstruktion.

Godt tænkt.

Stængerne til fastspænding manglede i øvrigt også. Så dem måtte vi også fabrikere ud af en messingstang (som vi senere afstivede yderligere med en aluminiumsprofil).

Og således var maskinen faktisk ved at være samlet.

Nu blot lidt justering, tilpasning, afprøvning, mere justering og afprøvning og endnu mere justering….så tror jeg efterhånden den er der.