Så kom vi også i mål med denne gamle vareautomat. Trods nogle udfordringer med manglende dele til skuffemekanismen. Vi valgte at male den i 2 farver, således at “hatten”…

og “skørtet”…

…er i cremehvid. Og resten er i chokoladebrun. Det skulle gerne give lidt associationer til chokolade med fyld. Ordet Chokolade i toppen, hjælper naturligvis også med, hvis man skulle være i tvivl :)

Skiltet med distributøren har vi valgt at beholde. Det er en sjov detalje og pynter. Teorien er at det dog er Wistoft fabrikkerne som har produceret automaten. Så har E. Rasmussen distribueret den og derfor påmonteret sit eget skilt på fronten, istedet for det klassiske Wistoft messingskilt.

Så lad os kigge på det færdige produkt.

Med grafik på siderne. Heinrich Jessen.

Heinrich Jessen producerede igennem mange år, helt tilbage fra mellemkrigstiden og frem til nyere tid, bl.a. Pernille, Senator og Juvel chokolade barer. Mange som er vokset på i 1960’erne husker disse, da de var meget populære.

Heinrich Jessen er i dag en del af Toms Chokolade

Vender man blikket til bagsiden af automaten, ses det at bunden er i rigtig god stand. Automaten er nu atter klar til at blive hængt op på en væg – og der er intet at komme efter.

Lys og strøm er også lavet ordenligt, med korrekt udtag fra metalkassen og en fin stofledning med et af de gamle netstik på.

Og til sidst – naturligvis – en simpel demonstration.