Vi har kigget udbetalingsprocenterne lidt efter i sømmene, på denne Watling Rol-A-Top checkerboard.

Sølle 69% tilbagebetaling, giver den som den står. Modellen er dog beregnet til at have en Token award. hvilket ikke er medregnet. Hvis man tager det med i betragtning, og vi siger at man får 1000 for en “guldmønt”, hæver det tilbagebetalings procenten til anstændige 80 %. Men i praksis herhjemme, hvor guldmønten ikke kan bruges til at spille med – vil den forekomme lidt nærrig.

Endvidere har Gold Award token systemet aldrig virket på denne Watling, da det godt nok er de originale Gold token valsebånd, men kabinettet har aldrig haft et token kit monteret. Så der er nok ingen anden udvej end at etablere Golden Token systemet.

Udbetalingstabellen havde også fået tildækket denne kombination med et stykke pålimet sølvfolie som det kan ses, hvorunder kombinationen dukkede op efter lidt skraben. Så det er tydeligt at teltholder i Danmark ikke har haft nogle intentioner om at udlevere 1000 mønter hvis den landede på kombinationen. “Det spiller vi ikke med her”, forestiller man sig at der er blevet sagt til den forundret (og forurettet) kunde.

Denne plade står dog ikke til at få noget helt godt ud af så vi må lave en fin ny tabel på cremehvid bemalet metalplade.

Således så den rensede version ud efter vi var færdig med den, og havde scannet den ind.

Nu skal den blev rengøres digital og genoptegnes, inden den kan udskrives og påtrykkes metalpladen. Det må dog vente til vi når så langt. Der er først og fremmest en del fejl og en del mangler på værket som vi skal have på plads.