Lad os bare tage det fra en ende af, med nogle af de ting vi har lavet på denne automat. Har man ikke låst udgangspunktet kan man finde det her.

Vi startede med at lave lave låsen i toppen. Det krævede en meget besynder pladelås som vi måtte tilpasse ud af en gammel skabslås.

Herefter satte vi noget gammelt træ-deko på toppen af automaten. Det havde denne type automat typisk (om denne har haft er svært at sige, men det giver mening, da man jo har ønsket at skjule låsen).

Og så videre med låsen til fronten, nu hvor vi var igang – samt et gammelt flot låseblik dertil.

Og naturligvis ligeledes til bagpladen, hvilket jeg dog glemte at tage billeder af.

Dernæst skulle det mekaniske have en tur.

En klokke som ikke er blank, siger ikke meget.

Beklager at vi kom til at filme på den forkert led. Det er svært at lave op på nu.

Og så videre til hele mønthåndteringen. Denne krævede noget kærlighed. Endvidere fandt vi ud af at den faktisk næsten kun ville køre på tyske 10Rpf, så den måtte vi skaffe en masse hjem af.

Man får 2 mønter på træk. Dvs.at nå man vinder, giver det 2 mønter – man fordobler altså sit indspil (som er 1 mønt).

Dernæst videre til håndtaget i siden som manglede en talerken i bunden. Den måtte vi lave ud af en skive som fik et bøj således at den blev konveks.

Og så til møntretur / udbetalingsskålen. Den var som man måske husker, knækket af. Vi fandt noget messing som kunne lodde på til formålet.

Og så ja, kunne vi ellers fjerne en række stjerneskruer og andet ny som ikke hørte til i maskinen… Direkte i metalskrot med det….

Og det var kun lige det umiddelbare. Vi har også fabrikeret metalskinner, metalplader og skilte, samt fastgjort nye (gamle) bolte og skruer som manglende. Og ja, naturligvis en glasplade på fronten. Så den er efterhånden ved at være der. Et større projekt må man nok sige.