Kabinettet

Noget af det første vi starter med, er kabinettet. Det gør det nemmere at inddele automater i små projekter når først kabinettet står færdigt. Endvidere kræver denne automat delvist at kabinettet er klar, før end at man kan afprøve det mekaniken, idet dele af denne er anbragt i kassen.

En typisk reparation på den slags automater ses herunder. Et hjørne eller andet er knækket af. Så man må lime en klods på i tilsvarende træ og tilpasse formen efterfølgende.

Derefter skulle klapfælde knappen (den man trykker på hvis mønten sætter sig fast ifbm. indkast) have en tur. Der sidder en metal-forring inde i hullet og det er vigtigt at den kører helt glat. Husk at slib i løberetningen, ellers glider akslen ikke som den skal .

Mekanik

Dernæst skulle mekanikken have en overhaling. Det er vigtigt, ikke kun for det visuelle, at den faktisk er helt poleret og ren. Den kører bedst når alt er rent og denne slags automater er lidt sarte og tilbøjelige til at gro til.

Husk at test løbende. Det er lidt noget pillearbejde at få det til at køre 100%, men lægger man timerne i det, bliver det godt. Undlad at springe over – det kommer tilbage og bider dig bagi senere.