Efter relativt kort process, står den tyske Treff knipsekasse også færdig. Den er ikke længere rød (Som nogen måske husker at den var da vi fik den ind). Det var noget omstændeligt at få alt den røde maling af, da den faktisk var pænt malet (rent håndværksmæssigt, farven kan diskuteres). Det betød at der under malingen var en del tidligere udførte spartel-arbejder. Og så var der en del småreparationer og vakkelvordenheder, som gjorde at kassen – særligt den bagerste del – var ustabil. Det er der også rådet bod på.

I tillæg dertil kom alle de tekniske detaljer som også lige skulle laves. Fabrikation af manglende arm, samt af møntfang og en række andre ting som alt sammen gjorde at den ikke virkede som det skulle. Det gør den nu.

Vi valgte også at optage en video i slow motion som viser hvordan kaskade/vandfalds-effekten for mønterne frigivet i forbindelse med udbetaling, hvis man rammer helt henne den sidste (som har den højeste udbetaling, svarende til 5 mønter + reserve pulje, som i denne demonstration er helt fyldt op). For demonstrationens skyld “snyder” vi og putter mønterne i inde fra maskinen, så vi ikke skal vente 30 “spilleforsøg” på, at vi rammer de gevinstgivende huller.

Så den er vi bestemt meget tilfreds med. Den kører godt og stabilt nu og er bragt tilbage til hæderlig stand.