Så har vi ordnet skuffe-arrangementet. Derfor lige et hurtigt billede af hvordan det skal se ud – før og efter.

soeren-wistoft-automat-6-kolonner-mekanismen-skilles-ad-1

Den skal have en lille dråbe olie hist og her, men ellers ikke noget voldsomt. Det er bedre at sørge for at metallet er helt glat, end bare at hælde mere olie på og håbe på at det glider bedre – det gør det sjældent i længden.

Håndtagene monteres på skufferne.

wistoft-6-kolonne-skuffesystem-2

Skufferne skal have lidt mere “sovs” hist og her. De skal gøres glatte på glideflader inden isætning i rammen.

Dette klares med lidt ståluld og knofedt. Herefter skal de have noget smørrelse. Vi valgte et, for os, nyt produkt: CPP preventive maintenance til Star Axis bearings. Det er en slags syntetisk fedt, som ikke lugter. Det fungerer udemærket.

Herefter monteres  vinkelbeslagene i toppen. Det er vigtigt at lejerne kører godt – og disse skal have en klat tynd olie.

Herefter så den sådan ud. Nu kunne tværstangen monteres.

Og dernæst skulle skuffernes indlæg skrues på plads. Bemærk at disse skal sidde hvor de sad tidligere. Ligeledes var der nogle af dem som havde indlæg under sige. Dette vælger vi i første omgang at se bort fra, da det alligevel skal tilpasses de slikpakker som vi ender med at lægge i automaten.

Til sidst kan dækskjoldende monteres, som man ser.

Og afslutningsvis en demonstration, hvor vi viser at alle skufferne virker. Samtidig får vi afprøvet funktionaliteten, inden vi sætter dem tilbage i automaten.

Den kører som man kan se – let vil nok være en tilsnigelse. For et barn på fem, ville det nok være en udfordring at trække skufferne ud. Det er en herre-automat. Sektionen alene vejer ca. 25 kg.