Faste læsere vil have bemærket at vi udstiller en række automater på Timewinder i år hen over Pinsen. Det glæder vi os naturligvis meget til. I dag var således første dag, hvor vi er havde adgang til pladsen.

Vi har været i gang hele dagen med at bygge telt, samt transportere materiel, værktøj og møbler op på pladsen. En masse arbejde på en utrolig varm sommerdag. Da vi først ankom på pladsen var den i store træk tom (i alt fald i det område vi havde tilknytning til).

Men vi fik læsset tingene af og ventede således bare på at Tivolifolkene kom med teltet. Vi havde dog flere ting at tage os til imens, med at samle og save, så tiden gik. Endvidere gjorde det ikke noget på en så varm dag, med en pause hist og her i skyggen.

Da det endelig blev vores tur, gik det stærkt.

Og så stod der et telt. Gulvet kom også – det måtte vi dog selv lægge. Det er jo vigtigt med at godt underlag til de fine automater.

Vi kom da også igennem og fik flyttet tingene “indendørs”.

Nu venter vi blot på at alle siderne bliver monteret. De næste par dage vil de sidste ting blive flyttet derop, således at vi er klar til weekenden.

En del af møblerne har vi i øvrigt fået lov til at låne fra Oles Genbrug loppe og antikmarked. En utrolig velassorteret kræmmerbutik i Frederiksværk. Bestemt et besøg værd hvis man er til den slags.

Så er du til gamle automater – Kig forbi Timewinder i Weekenden. Dørene åbner på Lørdag.