For et par år siden satte vi en tidlig Mills FOK (Front Vendor) fra cirka 1929 i stand. Den blev såmænd fin og flot – og har kørt rigtig godt siden, med meget lidt service og vedligeholdelse. En simpel stabil og virkelig stabil maskine.

Da vi oprindeligt satte den i stand, valgte vi at sætte glas i og lave nogle kunstige indlæg (for dramatisk effekt) – med bagtanker om muligvis at installere et reelt vendor-system til maskinen, eller i alt fald finde en bedre løsning på et senere tidspunkt. Tiden går og det er aldrig lykkedes os at finde frem til et vendor system til maskinen. Vi synes dog at den skulle have en overhaling, så den slap af med det “falske” vendor look. Vi besluttede os derfor at kigge på det igen.

Da vi oprindeligt fik den ind, havde den nogle ikke gennem-lys-bare glasplader monteret i fronten. Et lidt kedeligt look – men en gammel tilpasning som sikkert blev lavet efter at man fjernede vendor systemet, for mange mange år siden. Selvom det var kedeligt, kunne vi godt lige ideen med de farvede glasplader. Det virker så’n lidt Tivoli-agtigt – men særligt hvis der kommer lys igennem.

Vi fabrikerede derfor nogle blå og røde plastikindlæg, som kunne placeres bag glasses (da der jo skal være glas i) og byggede nænsomt et lyssystem ind i fronten.

Dette er resultatet.

Med lyset tændt giver det utrolig fed effekt. Meget hyggelig og flot på samme tid.

Lad os give en obligatorisk demonstration af maskinen. Bemærk at den har en “deferred pay” feature, dvs at den ikke udbetaler før efterfølgende træk. Det har også den sideeffekt at man vil så aldrig se en automat efterladt, med en gevinstgivende kombination, som af den grund formentlig vil være mere tiltrækkende at kaste sig over, end hvis den var efterladt med eksempelvis 3 klokker – sådan er det nu engang.