Konceptet “Deferred pay” (future pay) var en feature som kom ind i automaterne, især Mills under forbuds-perioden (i en del af USA’s stater i 1920erne). Efter forbudsophøret blev det stort set fjernet fra maskinerne.

Ideen gik ud på at en opnået vinderkombination først kommer til udbetaling ved efterfølgende møntindkast og træk. Argumentet var så at det jo ikke kunne være “gamling”, hvis man altid vidste hvad der ville ske næste gang man træk i håndtaget.

Da FOK’en er fra denne periode synes vi at det kunne være sjovt at få denne funktion tilbage i maskinen igen. Det er dog ikke sikkert at den nogensinde har været lige netop i denne maskine, for som nævnt var det kun installeret i de automater som var i brug, i de stater som var omfattet af spilleforbuddet (prohibition-law).

FOK’én, fra 1928, var dog forberedt til dertil. Til automaten skulle der så fremstilles de manglende dele som ses herunder.

Mills-FOK_future-pay-mechanism-parts

  • En aktiveringsarm
  • En møntudbetalingslem.
  • Tilhørende bolte, møtrikker og skiver

Møntudbetalingslemmen

Møntudbetalingslemmen ses herunder monteret i den originale udbetalingsslidske fra automaten. Denne havde nemlig allerede et sæt skinner hvori denne lem passede.

Mills-FOK_future-pay-slide-2 Mills-FOK_future-pay-slide-3

Og efterfølgende moteret i maskinen.

Mills-FOK_future-pay-slide-1

Timer-baren

Denne har en lille vinkelbøjning, som kører frem på undersiden af bundpladen. Baren skubber i den modsatte ende på møntslidske-armen, der så åbner op for evt. indhold af mønter. Her en demo af funktionaliteten:


Afslutningsvis en demo af den samlede maskine med den reetableret “future pay”:

Det gør selvfølgelig at man ikke vil bruge sin sidste 25 øre i denne automat, da man så reelt ikke vil kunne få sin gevinst udbetalt, da den jo først kommer på mønten efter.