Vi er i fuld gang med lågeautomaten fra Wittenborg. Den har en del problemer. Til at starte med skal alt afmonteres, således at den kan blive rengjort og smurt (da den pt. er groet fast).

I samme omgang skal der naturligvis nye låse i automaten. Der er 3 låse i automaten. En til pengekasse, en til fronten og så en servicelås. De to første giver sig selv, men den sidste kræver en forklaring. Der aktiveres en arm, således at man kan åbne lågerne (dog stadig en ad gangen) men uden at man skal benytte møntindkastet. Det er smart når den skal fyldes op.

Dertil skal der naturligvis skilte til. Der er det så heldigt at vi har nogle stykker på lager, som passede skræmmende godt. Nogle gange skal man være lidt heldig.

Det gør utrolig meget for oplevelsen.

Dernæst skal lyset, som oprindeligt har været i automaten, reetableres – dog naturligvis ikke med CF-rør, som ellers sikkert er godt til at holde morgenbrødet lunt og smelte chokoladen i en eventuel yankee-bar, men i stedet med LED rør, hvor næsten alt energien afsættes som lys, ikke som varme. Det gør også effektforbruget til beskedne 8 W.

Det gør utroligt meget for udseendet at der kommer lys i automaten. Uden det er den faktisk lidt kedelig, hvis jeg selv skal sige det.

Ja, og efterhånden som alle delene bliver klar, kommer de i automaten. Det skal nok blive godt.