Istandsættelse af denne enarmede, viste sig på vanlig vis at indeholder nogle overraskelser, samt en masse del-elementer som trængte til lidt kærlighed.

Lys

Noget af det første vi så på, efter at den var adskilt, var standen på det elektriske (lyset). Oprindeligt har lyskilden været et lysstofrør, som blev fodret igennem dette interessante stik bag på bundpladen.

Derfra via nogle ledninger, som ellers var trukket ganske pænt, rundt langs kanterne…

…og videre ned til denne strømforsyning. Strømforsyningen viste sig desværre at være brændt af :(

Det kaldte derfor en LED opdatering.

Kabinettet

Vi valgte i samme omgang at lime kabinettet sammen igen. Det er typisk med denne slags krydsfiner, der efter mange års fugt, samt diverse vandskader bliver går fra hinanden.

Det fremgik faktisk også tydeligt at disse bolte fra et af hjørnerne, at maskine på et tidspunkt må have været udsat for en mindre, men længerevarende, fugt-skade.

Skjolde

Dernæst gik vi videre med skjoldene. Disse var meget falmede og støbegodset var noget oxideret. Så det skulle renses af. Men først de skilles ad. Det var dog relativt lige til.

For dernæst at blive malet op igen. Det tager altid noget tid når der er kanter og håndmalede elementer, men det lader sig gøre.

Bonus spørgsmål

Hvor mange forskellige mønttyper har tidligere ejere forsøgt at putte i denne spilleautomat fra 1960erne?

Svar: Minimum 6… Rundt omkring i automaten fandt vi både gamle 2 øre, 10 Pfennig, 50 øre, 5 cent, reele spillemærker – samt rustne og naturligvis gamle 25 øre. Så man har åbenbart prøvet med alt som kunne passe ind i hullet. Noget vi faktisk ser relativt ofte …men det er lige sjovt hver gang.