Med kabinettet klar tager vi hul på det mekaniske.

Det er faktisk meget sjovt at skille gamle automater ad. Men kommer ind og ser i detaljer tidligere tidens småmodifikationer, både det gode og det dårlige. Og man falder næsten altid over noget interessant, som enten fortæller en historie, eller som blot er morsomt.

Fronten

Det vi starter med er at pille alle delene af fronten. Startende med automatens titelskilt.

Som viser sig, ikke overraskende, at være noget hjemmelavet. Nogle har været kreative med et spillekort. Det må kunne gøres bedre.

Filten sidder faktisk heller ikke rigtig fast.

Hvilket jo for såvidt er dejligt når man skal have det afmonteret. Vi havde måske lidt overvejet af beholde filten. Den er faktisk rimelig pæn. God farve og glans, et udemærket valg til automaten. Men desværre er den ikke til at redde. Man har nemligt både skruet for lange skruer igennem…

Og monteret papirting fra en festsang på filten.

Hvad angår win/loose illustrationerne, har man også været kreativ.

Her er der naturligvis tale om spillekort, fint udklippet til at mache hvert hul.

Så efterhånden kommer det hele af.

Bagsiden

Så vi tager dernæst fat i bagsiden.

Vi begynder hurtigt at skruer det hele af. De fleste dele er faktisk rimeligt pæne, men der er også nogle alvorlige hængepartier.

Men det lykkes os da at få det hele afmonteret. Hvorefter vi kan se et stykke blikplade hullet som en ost. Det i sig selv er faktisk meget sjovt. Det tyder på et langt og hårdt liv. Hvad der er knapt så godt, men også sjovt er at der sidder en træprop i kugle-reserven.

En lavpraktisk løsning for at forhindre kuglen i at ryge i reservoiret.

Oprindeligt har denne maskine har et reservoir hvori der har væres ekstrakugler som man kunne vinde. En gevinst gav derfor både kuglen tilbage, 2 ekstra kugler og en mønt. Og ikke kun et ekstra skud og en mønt. Hele reservoir-delen i spille er for mange år siden blevet fjernet, hvilket man desværre ofte ser på den slags maskiner