En af de helt store mangler på denne Aristocrat Wild Aces automat var frontglasset. Det manglende faktisk helt :( Vi havde dog et Gold Star Frontglas og værk, men det er jo kedeligt – og for nemt. God Star ses ofte. Der skulle være en Wild Aces.

Desværre kan man jo ikke bare hente en template lige til at print ud, så vi måtte igang i Photoshop med udgangspunkt i et billede i virkelig ringe opløsning. Efter 6 timers arbejde havde vi et resultatet som vi har tilfredse med, lige til at trykke ud på en decal (more or less… det var lige en masse udregninger med størrelse og jackpotvinduet…men ellers).

Men hvad så? Det skal jo overføres til en overflade. De originale “glas” er rent faktisk en akrylplade. Så hvorfor ikke. Vi valgte dog en hvid plade for at gøres gennemlyset fra lysstofsrøret lidt mere difust.

Det kræver lidt timing og finesse at få den ført på pænt.

Herefter skal der så laves hul til jackpotten – men det er en anden historie.

Ligeledes med lapning af udbetalingstabellen. Der skal jo ikke være små huller hvor lyset kan trænge igennem. Også lidt et miniprojekt i sig selv. Til formålet kan vi godt anbefale en gammel lysbillede-baggrundsbelyser, som denne fra fine sag fra Agfa.