Denne automat har stået og truet ude i skuret i et par år – hvilket er atypisk lang tid for os at have et sådan projekt stående. Men vi har nok delvist glemt den, hjulpet på vej af at vi ikke rigtig kunne beslutte os for hvad der skulle ske. Automaten er nemlig ikke i særlig god stand. Der mangler flere ting og en eller anden har savet bunden af med en vinkelsliber – formentlig fordi at den var helt rustet sammen og man ville ind til pengekassen. Så det efterlader os med en opgave og en beslutning Hvad skal der ske? Og hvordan kommer vi derhen?

Vi starter med at skille den ad…

Vi beslutter os for langsomt at skille den ad, mens vi tænker lidt over hvad der skal ske.

Automaten er faktisk 2-delt. Hver del har en glasdør hvor der har været 2 kolonner med varer. Til hver kolonne en tilhørende låge, som man kan åbne følgende betaling.

Den er faktisk relativt kompliceret automat. Alle elementer ved denne automat virker faktisk lidt overgjorte – men det gør det kun sjovt. Bliver spændende at få den til at køre igen så vi kan vise hvordan det virker. Det bliver faktisk også spændende for os at se det selv :)

Efter vi har afmonteret alle de mekaniske dele, kommer tiden til skufferne. Den sædvanligt tværstang fjernes og lågerne er lige at tage ud.

Efter at have kigget det hele igennem er vi nået frem til at automaten ikke står til at rede som den var. De mangler for mange dele og en del af bunden har været skåret væk. Endvidere er store stykker af blikpladerne rustet igennem. Vi ender nok med at halvere den og kun sætte den øverste del i stand. Det burde vi kunne komme i mål med med delene fra den nederste halvdel.