Spillepladen er en interessant størrelse. Rammen, som er tung og lækkert lavet – støbt i massiv metal, holder glaspladen fast med 2 beslag i siden. Fjerner man glaspladen, kan man se hvordan 30 små el-pærer befinder sig i en sættekasse-lignende anordning.

Tivoli Pantomime - Elektriske kredsløb (4)

Simpelt, men effektivt. De små aflukkede rum gør at lyset bliver bag hver enkelte firkart i spillepladen. Og standen er faktisk hæderlig. Ved afprøvning viste sig at SAMTLIGE 30 pærer (6V / 0.3A) stadig virkede. Dog var en række af lodningerne på bagsiden gået – og en håndfuld af fatningerne defekte.

Tivoli Pantomime - Elektriske kredsløb (5)

Nederst sidder der 4 af lidt andre varianter, hvoraf én mangler. De er på 7V – 0,3A – men det er sikkert blot fordi at de så holder en smule længere (da de får samme spænding som de andre). De vil være tændt hele tiden, da de sidder lige bag udbetalingstabellen. De andre 30 derimod er kun tændt under spil, hvor de blinker løs når maskinen kører rundt.

Tivoli Pantomime - Elektriske kredsløb (3)

Tivoli Pantomime - nye E10 fatningerBagsiden af pladen ser således ud (billedet herover). Selvom nogle af lodningerne er gået, er ledningsnettet faktisk i fin stand. Fatninger som alle er monteret med 2 små (efterhånden rustne) søm, skal nok udskiftes. Som nævnt er en håndfuld af dem defekte, hvilket betyder at endnu flere nok er løse eller irrede og blot vil volde problemer før eller siden. I Tyskland fandt vi, til en rimelig penge, en pose med 30 nye fatninger. Da spånpladen har en betydelig vandskade og alligevel skal udskiftes, giver det mening med nye fatninger af samme omgang.

På billedet ses også en klapfælde (møntindkast). Denne stammer sikkert fra en anden slags automat – muligvis en vareautomat af en slags.