Da der i weekenden blev afholdt loppemarked / lagersalg hos frou-frou.dk, kørte jeg et smut forbi. Der var, i tillæg til en række spændende og flotte ting, også lidt at komme efter for automatinteresserede. Der var faktisk hele 3 automater med møntindkast til salg. Det ses eller sjældent herhjemme.

Kraftprøven kender vi kun alt for godt, da vi selv for nyligt hat sat en tilsvarende i stand.

Derefter den obligatoriske kondomautomat. De findes i mange udgaver, men ser typisk næsten altid sådan ud. Denne lidt sjov grundet det lumre foto på fronten.

Og sidst med ikke mindst en sjov fransk tyggegummi-automat. Selve teksten “Chewing-Gum” lader dog til at være en senere tilføjelse, da det er malet i hånden (og faktisk lidt skævt). Men resten lader til at være original. Bagsiden af automaten mangler desværre, men indmaden lader til at være indtakt. Et projekt til vinder måske? Vi købte den i alt fald med. Sjov nydelig lille automat. Langt mindre en de tilsvarende danske automater. Vi vender tilbage til denne i et senere indlæg.

Ud og disse var der også en masse Tivoli-forlystelsesdyr heriblandt vippedyr og karruselheste. Så et rigtigt sjovt kig for alle med interesser inden for automater, spil, tivoli og gøgl.

Ja, selv et gammelt bordfodboldspil havde fundet vej til butikken.

Det kunne faktisk være et sjovt restaureringsprojekt.