Kraftmåleren, som vi erhvervede i løbet af foråret, står nu også klar til brug. Der var ikke det hele store i den rent restaureringsmæssigt, men noget er der alligevel blevet til. Der er f.eks. kommet ny grafik i, da den gamle var ui meget forfalden stand – og man skal jo gerne kunne læse hvad der står. Ja, så er den også blevet malet, renset, fået fjernet rust, blevet total gennemgået og vi har fabrikeret en ny viser, da den gamle var knækket. Alt i alt er der

Og det er der faktisk kommet en rigtig sjov og nydelig maskine ud af.

I den skal naturligvis også afprøvet. Da vi fik maskinen ind, var nogle af fjedreskiverne fjernet, for at gøre det nemmere at trykke den sammen. Så den er faktisk ret svær nu – men givetvis også mere korrekt i forhold til vægt-angivelsen.

Det er faktisk relativt svært, særligt hvis man skal kunne filme det samtidigt. Hvis man lægger lidt vægt bag og læner sig ind i det, så kan den dog komme højere op.

Med en håndfuld forsøg er recorden pt. 90 kg. Så det er vel ikke umuligt at nå de 100kg hvis man lige rammer dagen.

I demoen fik vi ikke afprøvet spillemaskinen. Den sidder ellers inden i automaten og skulle gerne aktiveres hvis man kommer over 60 kg – men den mangler forsat lidt finjustering. Måske vi viser den feature i en fremtidig video.