I en studehandel med en anden samler, kom vi af med vores sjove , men noget mangelfulde, Jennings Chief. Vi fik istedet bl.a. denne Mills som betaling. Så lad os tage et hurtigt kig på den.

Det er en relativt simpel maskine, hvilket i stil og funktion minder om Tura‘en. Det er en gammel 10 reel, dvs. at den kun stopper på hver anden af de 20 symboler som er på valserne. Jackpot findes der ikke noget af. Den er for tidlig til den slags ~ ultimo 1920’erne, måske 1930.

Mills 1930s first look (2)Mills 1930s first look (9)Mills 1930s first look (7)

Der er desværre en betydelig revne i topskjoldet, samt et på mindre mangler (bl.a. møntrør, som vi dog kan fremskaffe). Man alt andet, bortset fra lidt fjedre mv. lader til at være der. Træværket er heldigvis også nydeligt.

Mills 1930s first look (1)

En sjov detalje, som naturligvis skal bevares, er at valsebåndende rent faktisk er malet på. Det er altså ikke strimler som kan udskiftes, selvom nogle naturligvis kunne monteres.

Mills 1930s first look (8)

Det var den korte introduktion. Vi kigger mere på den senere på året. Indtil videre er den parkereret…der skal jo også være tid til at nyde sommeren (eller mangel på samme) – og andre småprojekter står foran i køen. Den kan dog blive virkelig smuk når den engang står færdig.