Det er lidt tid siden at vi har skrevet om Mills Hi-Top (4 valse) maskinen. Den har for såvidt stået næsten klar længe, men manglede blot lidt småting, heriblandt møntskålskjoldet; det er nu monteret.

Delene sættes i kabinettet

Mills-7777_cabinet-rebuild_escal-jackpot_3

Vi havde nogle udfordringer med at få mekaniken på plads. Her skal man være opmærksom på at armen til eskalatoren griber rigtigt ind i møntnedfaldet i mekaniken. Også topslideren på udbetalingensblokken (der udløser jackpot) rammer jackpot- udløseren – i vores tilfælde var den bøjet og skulle rettes til. Mekanikken skal kunne tages ud og ind uden at jackpotkassen for udløst indholdet. Herunder ses mekaniken med nye strips – klar til kamp i dens nye hjem.

Da vi erhvervede maskinen, var den monteret eller rettere eftermonteret med et pa CF rør (lysstofrør) med tilhørende trafo og glimtændere. Udover at det er et forfærdeligt virvar af ledninger rundt i mekaniken, udgør de en hvis risiko for at der kommer fase på metaldelene, hvis det ikke er lavet efter alle kunstens regler.

Mills-7777-finished-rear_viewDet er værd at overveje i forbindelse med evt. salg hvor man i væste fald kan blive draget til ansvar for ulykker henført til uhensigtsmæssig montering af disse ting.

Vi har valgt ikke at retablere lyset i denne maskine. Skulle det blive efterspurgt ved salg vil det dog sagtens kunne lade sig gøre – men som beskrevet i tidligere artikler vil det så blive med en LED baseret løsning – som da også fungerer ganske godt.

Til højre ses mekaniken montret i kabinettet.

Husk altid at afprøve så mange del-elementer som muligt inden de sammesættes ellers kan det give en masse frustrationer med at hive tingene ud og ind unødvendigt mange gange.

Det færdige resultat

Ja, der er sket lidt.

Mills-7777_before-after-1

Og så  – billeder af den færdige Milss Hi Top 4 valser.

Mills-7777_finished-front-1Mills-7777_finished-front-2Mills-7777_finished-front-4

Den fortjener også en video demo …