Tiden er kommet til at give fronten en ny frisk omgang filt. Dels vil dette gøre automaten betydeligt pænere, men det vil også gøre den brugbar, da den funktionelt ikke virker korrekt uden, da kuglen kan falde ud under spil.

Adskilles

Vi må starte med at afmontere alt på fronten. Det er en eneste rigtige måde at lægge ny filt på. Undervejs viser der sig også flere steder at der engang har været monteret en grønlig filt på maskinen.

For at få afmonteret alle elementerne må den flotte grafik fjernes fra metaldelene, da skruer sidder underneden. Dette er naturligvis lidt nervepirrende, men det lykkedes heldigvis uden at beskade instruktionssedlen.

Vi har ikke præcist den farve / type filt på lager, men vi har en meget lækker blågrøn som vi vil forsøge os med.

Montering af filt

Det gælder om at gå struktureret til værks når man lægger nu filt på. Bemærk hvordan vi blokere løbebanen for kuglerne med noget forstærkende pap inden filten kommer på, således at den har noget at klæbe på disse steder.

Vi har tidligere på hjemmesiden her beskrevet flere metoder til dette, samt nogle tips og tricks. Så blot et enkelt trick i denne omgang. Hvis man benytter en filt som er nylonbaseret, kan man med fordel brænde runde huller til kugler o.l. med f.eks. en loddekolbe. Det er betydeligt nemmere end at skulle skære pæne runde huller.