Delfa pastillen før (2)

Jeg faldt for nogen tid siden over en sjov Delfa pastilautomat. Standen var rimelig og efter nogen tids kommunikation med sælger, var prisen det også. Så jeg slog til.

Automaten havde MEGET overflade rust. Faktisk så meget at man ved første øjekast kort kunne overveje at male den om. Det tror jeg dog alligevel  ikke jeg vil, da det ville være synd og skam. De små ridser og skrammer er en del af automatens historie. Noget skal der dog gøres ved rusten… det må undersøges.

Interessant i øvrigt at det endnu engang er en automat fra C. Kjærsgaards Automatfabrik København som jeg får fat i. Jeg har åbenbart en tilbøjelighed til at løbe ind i automater fra netop dette firma. Pudsigt.

Automaten virker – selvom den trænger til at blive smurt. Der mangler også et par skruer hist og her. Den er også noget snavset – særligt invendig hvor den lugter fælt af gammel indelukket tobak, olie og snavs.

Nåh, men lad mig blot afslutningsvis vise lidt billeder af automaten som jeg fik den.