…er naturligvis ikke radikalt anderledes end en 3 valse mekanisme. Der er dog et par enkelte forskelle, som kunne være interessante, lige kort at berøre.

Mills-7777_mechs_renovation_2

Mindre plads

Med 4 valser betyder det at der er lidt mindre plads at arbejde på – eller rettere samme mængde plads, blot flere ting som skal være der. Dette bemærker man især når mekanikken skal ind og ud af maskinen, men også når man har behov for at afmontere og påmontere valserne ifb. eftersyn og justeringer.

Det bemærkes også når mekanismen skal ind og ud af kabinettet. Den kan kun lige gå fri af siderne og faktisk kun hvis den løftes lidt højt ind.

En yderligere effekt af den sidste valse er at låsebremsen og kickeren faktisk går ind bag ved den første valse – noget som også gør den lidt besværlig at montere.

Mills-7777_mechs_renovation_27_klip

Special Award 7-7-7-7?

Jackpot udløses, som ved almindelige 3 valses maskiner, ved BAR-BAR-BAR. Men også 7-7-7, Klokke-Klokke-BAR-Klokke og 4 x Klokke udløser Jackpotten. Så det er ikke blevet sværere at få jackpot, blot fordi der er flere valser.

Men hvad så hvis man får 7-7-7-7 ? Jackpotten er jo den eneste beholder i maskinen som kan udløse en større møntudbetaling.

Skjold og kabinet klar (4)

Får man 7-7-7-7 skal man ifølge skiltet have $250. Så hvor kommer disse $250 fra? Ja, faktisk findes de slet ikke i maskinen. Får man 7-7-7-7 skal man henvende sig “i lugen” hvor de så må indfri gevinsten.

En sjov detalje i øvrigt er at dollar-tegnet ($) er delvist slebet væk. Den har sikkert stået et sted i Danmark, hos et omrejsende tivoli eller i en spillehal, hvor man følte at 250 “et-eller-andet” måtte være rigeligt. Om det så var mønter eller danske kroner vides ikke.

Mills-7777_mechs_renovation_11

Rent mekanisk har man fra Mills fabrikkens side, lavet en konstruktion som sidder på siden af udbetalingsslidene. Tanken er at denne kan udløse et såkald “Gold Token”, altså en guldmønt som kan falder ned i skålen hvis 7-7-7-7 rammes. Denne kunne man så veksle til $250.

Før og efter

Som med kabinettet, skal I naturligvis ikke snydes for nogle lækre før er efterbilleder, nu hvor vi har været mekanismen igennem.

Mills mech før og efter (4)

Mills mech før og efter (3)

Mills mech før og efter (5)

Mills mech før og efter (1)