Så lykkedes det at finde og erhverve en Jennings Buckaroo. En model som vi har været på udkig efter i nogle år. Altid dejlig når det lykkes af udfylde et vigtigt hul i samlingen. Automaten har har flere gode aspekter, men desværre også en del dårlige. Heldigvis kan det laves – og det er jo netop “projekter” som vi køber, ej 100% færdige automater. Så den passer godt ind her.

Det positive: Alle de væsenlige ting er der. Træværket er i pæn stand. Skjoldene også hæderlige, omend nogle hakker. Kromen står flot. Ingen revner i plastik/bakelit-skjoldende. Bagplade og pengekasse medfølger. Virker delvist (omend ej korrekt) ved modtagelse – hvilket er mere end vi ofte ser. Røde skjolde.


Det negative: Jackpotten mangler. Valsebåndende står ikke til at redde – mange af symbolerne er næsten helt væk. Tidligere ombygninger har fjernet alt lys, hvis det overhovedet har været der (dog er skjoldene hvor pærene skal sidde i, hvilket er rigtig godt – da det ellers havde være iriterende at skulle fremstille). Man har også savet jackpotten af bundpladen og erstattet denne med en hjemmestrikket jackpot. Sikker grundet simplificering, da den hjemmelavede udbetaler lige så meget som den originale – næsten. Man har også fjernet en del af grafikken fra både topskiltet og udbetalingstabellen. En skam, da de ellers begge havde været i okay stand. Grafikændringerne er naturligvis foretaget fordi man ønskede at fjerne den $250 udbetalingsoption, som 4 buckaroo’s normalt ville have givet. Grafikken kan dog muligvis retableres.

Og vi har vist en enkelte Jennings jackpot mekanisme liggende på loftet dog uden de arme til fastspænding og den arm der trigger denne- samt muligvis en anden bundplade. Så det er ikke en umulig opgave.

Ja, her er den så. Den står og truer om at blive sat i stand. Der er dog lige et par andre projekter først. Så snart…