Vi skrev for nogen tid siden om jackpotenheden til vores Jennings Governor. En manglende arm der udløser jackpotlågen har vi måtte fremstille.

I store træk udløses jackpotlemmen af den store øverste slide slide, som glider frem når TIC-TAC-TOE kombinationen fremkommer. Armen falder så ned på rullehjulet, på en af de to tapper. Hjulet drejer 90° og klappen åbner. Den drejer atter 90° når når slides skydes frem igen, ved en ny kørsel.

Det er vippearmen som det ses på videoen, der lukker klappen igen. Samtidig køres tænderne tilbage – kan man se bag jackpot-glasset og et frisk hold mønter falder ned og fylder op til næste udbetaling med ca. ½ delen af reservoir-kapaciteten.

Vi bemærker ofte at den fjeder der sidder på jackpot-armen ikke er monteret, idet at hjulvippearmens fjeder åbenbart er blevet vurderet til at have nok krafter til at slå med tilstrækkelig nok kraft på taphjulet. Vi har valgt begge fjedre. Jackpotarmens fjeder skal så dog være af en lidt beskeden tynd fjeder med en trækkraft på ca 1-2 newton (cirka 1-200 gram) med meget lav forspænding.