For nylig fik vi muligheden for at købe endnu et Mills hitop projekt. Endnu engang med 4 valser. Denne har nogle alvorlige mangler (for ikke at tale om en besynderlig farve), men det er stadig en Mills hitop, så bestemt værd at redde – selvom det bliver halvdyrt i både reservedele og tid.

Vi er derfor langsomt begyndt at lede rundt omkring efter de manglende dele. Det kan dog have lange udsigter, da ingen lader til at ligge inde med disse ting. I alt fald ikke til forsvarlige priser.

I tillæg til de helt små ting, og de kritiske fejl og mangler som er beskrevet herunder, mangler maskinen også både dens originale pengekasse, samt et Gold Token Award system (hvilket dog er meget normalt – selvom man altid håber).

De store mangler

I tillæg til at laaaang liste med små fejl og mangler, har vi også identificeret 3 alvorlige fejl, hvis vi reelt ikke kan blive færdige uden de rigtige reservedele.

Top skilte

I toppen, hvor skiltene engang sad, har man – næsten som hån – monteret nogle billeder af en Joker.

Man kan næsten høre ham sige (haha, ingen skilte her!). Denne alternative løsning er fremskabt af 2 spillekort.

Ikke helt fantasiløst – men ærgeligt for maskinen, som naturligvis burde have skilte som disse.

Skørt til møntskålen

Hele kantskørtet mangler.

Det burde have et skørt som dette.

Jackpot

Men det største problem er muligvis jackpot mekanismen. Den er helt væk og ikke eksisterende. Man har i stedet, for sikkert mange mange år siden, fjernet denne til fordel for en mere simpel hjemmelavet udgave.

Flere billeder af maskinen