Det er efterhånden en uges tid siden det sidste indlæg – Så det må være på tide med en opdatering. Vi er nu færdige med kabinettet og er derfor i fuld gang med at samle automaten igen.

Vi har genmonteret træpladerne indvendigt og boltet soklen ordenligt fast (den var før skruet fast med 4 tilfældige skruer – utjekket). Dertil har vi fabrikeret et nu ramme til møntskuffen, samt en sliske til udbetaling – begge dele manglede.

Tivoli-pantomime_coin-shute_pay-tray

Strømmen er også blevet ordnet. Vi har naturligvis bibeholdt den gamle konstruktion med en stikkontakt og porcelænsmuffer, samt en transformator, hvilket er sjovt. Vi har blot pakket “trafoen” pænt ind i en blikkasse.

Tivoli-pantomime_chassis-deck-elec

Så sent som i dag har vi netop monteret låsetøj i maskine. Til formålet måtte låseblik og besætning, findes frem da det OGSÅ manglede.

Tivoli-pantomime_front-hatch-lockplateTivoli-pantomime_front-lock-2

Der er også kommet nogle, hvis jeg selv skal sige det, lækre skilte til. Man husker måske at skiltet som dækkede møntindkastet manglede (Ja, jeg ved godt at jeg ofte siger at noget “manglede” – men der er sku også meget som mangler!). Herunder billedet igen hvis man skulle have glemt det. Der var blot en revne til mønten, med en bliksliske og 2 tomme skruehuller.

Tivoli Pantomime - First look (7)

Til at erstatte det forsvundne skilt, har vi designet og ætset et skilt, i en mellemtyk messingplade. Man kan ane det her hvor det er spændt fast på en træklods.

Tivoli-pantomime_coin_sign-prep

Her ved at blive monteret, på den nu creme-hvide topkasse.

Tivoli-pantomime_coin-insert-plate

Der er også kommet et skilt på siden. Vi kunne se at der engang måtte have siddet noget der, da der var 4 små søm/skruehuller. Så vi har leveret et kvalificeret gæt på indholdet og monteret et på pladsen, i en lækker gammel aluminiumsramme som vi havde liggende til selv samme formål. Der er også kommet flotte “nye” gamle messing bræddebolte hele vejen rundt.

Tivoli-pantomime_instruktion-frame

Vi har også arbejdet lidt på noget grafisk til frontlågen, som virker så tom. Det må I dog vente lidt med at se udfaldet af.