Så skulle vi igang med møntindkastet. Umiddelbart så det til forladeligt ud. Der kom også mønter igennem den ene vej. Så vi overvejede faktisk blot at springe over hvor gærdet er lavest – meeen erfaringen viser at det altid kommer tilbage og bider os i bagdelen. Man skal altid sørge for at detaljerne er i orden – også her.

prazisa-moentindkast-2

Det manglende en fjeder som skulle sidde rundt om denne akse, sammen med en bøjle. Bøjlen fandt vi dog i bunden af automaten, men selve fjederen var gået tabt. Normalt er det ikke noget problem at der mangler en fjeder. Vi har nemlig en hel skuffe med fjedre til formålet. Denne fjeder er dog ret special, så vi endte med at fabrikere den fra bunden af noget pianotråd.

prazisa-moentindkast-3

Så vi startede med at skille det ad. Der manglede faktisk nogle skruer rundt omkring – så det er tydeligvis ikke første gang at det har været skilt ad, selvom alt tyder på at det efterhånden er længe siden sidst.

prazisa-moentindkast-4

Vi fik det åbnet og ja. Her kan man se hvorfor man aldrig skal antage det bedste. Selvfølgelig sidder der mønter i klemme i det andet overløb. Og fyldt med snavs er den også.

prazisa-moentindkast-1

Så blev det rengjort og poleret med ståluld (husk støvsuger). Så var det blot at samle den igen. Så kunne det afprøves.

Det virker jo perfekt. Også i maskinen