Så er projektet afsluttet, så dette bliver det det sidste indlæg herom – i alt fald i denne omgang. Så lad os lige hurtigt løbe det igennem, for til slut af vise en demo.

Kabinettet var som sagt uden for “scope” af opgaven. Det er blevet rengjort ind og udvendig, og vi har fixet nogle andre småting (bl.a. var benene ved at falde af), men ellers efterlod vi kabinettet som dette så ud fra starten.

På den mekaniske front, er der derimod en verden til forskel. Den virker nu som den skal – Og den er ren, fin og lugtfri.

Til formålet måtte vi også konstruere en “pengekasse”.

Konstruktion af “pengekasse”

Der er ingen pengekasse i denne spillemaskine. Derimod finder der 2 “knager” på møntrøret.

Caille Eclipse - pengekassen (3)

Det skyldes at der opringeligt har været monteret en pengesæk. Således kunne maskinens ejermand komme forbi, efter behov og tømme den for mønter, blot ved at tage sækken af, snørre den samme og montere en ny. Det giver derfor ej heller mening at tale om en “original” pengekasse i sådan en automat. Vi tog derfor en simpel hørsæk og fik syet snor i toppen.

Caille Eclipse - pengekassen (2)

Så var den lige til at montere i maskinen. Fint.

Caille Eclipse - pengekassen (1)

Meget autentisk – især når den blive lidt snavset. Den vil også veje godt til når den bliver fyldt for mønter. *

*) P.s. man skal nok undlade at fylde den helt op hvis man værdsætter maskinen og posen.

Udbetalingsrate

Vi har også – af interesse – kigget lidt på maskinens udbetalingsrate.

Roulettehjulet består af 90 felter, heraf 30 Røde. 30 Sorte. 16 Grønne. 8 Gule. 4 hvide, og 2 Blå. Nedenfor ses en oversigt over fordelingen af de 6 forskellige felters hyppighed og udbetalingsgrad.

Eclipse-statistics

Så den har faktisk en fornuftig tilbagebetalingsprocent, selvom det nogle gange ikke virker sådan når man spiller på den.

Demonstration

Og så til en demonstration. (drumroll…)

Vi forsøger helt kort at vise hvordan den virker ved at filme de forskellige mekaniske elementer i drift – selvom det naturligvis langt fra giver det fulde overblik, kan det måske hjælpe med til at forstå maskinen lidt bedre.

Nu skal den blot lige køres til og finjusteres, så den er klar til at “kunden” kommer og henter den.

Case closed.