Vi synes at grafikken på denne automat var noget kedeligt, for at sige det mildt. Endvidere var den i en list trist forfatning. Vi startede derfor med at scanne det ind og rense af, således at vi stod tilbage med “logoet”, om man vil.

Efter lidt tid i Photoshop med “krea”-hatten på. Kom følgende ud af printeren.

Farverne er ikke valgt tilfældigt. Det stemmer nemlig overens med de farver, som fremgår af spilleskiven. Det skulle derfor gerne se harmonisk ud, når det blev monteret på maskinen. Den skarpe seer vil også bemærke at der nu står “Berlins Stjerne” og ikke “Berliner Stern”. Vi tænkte at nu hvor vi var igang…

På siden er skiltet med “Rolf Nissen” blevet erstattet med et mere korrekt skilt, hvorpå der står at personer under 18 år ikke må benytte automaten – som det jo var almindeligt fra tiden.

Hvis man ser efter på ovenstående billede, vil man også se et møntindkast som fremstår som næsten nyt. Det var beklædt med en meget dårlig forkromning som skallede af og rusten havde også vist sit grimme ansigt. Vi har fået fræset ½ millimeter af overfladen, således at det nu fremstår flot i stål.

Kigger vi længere ned, er der også kommet et skilt på fronten, hvor der tidligere var helt tomt. det var dels brugbart, da udbetalingstabellen jo manglede efter vi havde skiftet skiltet i toppen ud – men også æstetisk velvalgt, da den så noget steril og kedelig ud.

Alt i alt en meget pænere maskine end da vi fik den ind. Vi glæder os til at vise den frem når den står helt færdig.