Dele isættes kabinet

Alle de ydre dele er blevet glasblæst og malet og de indre dele som vist her shinet op med fikse beslag til møntslidsken  og så er der klar til at genindsætte spille-mekanikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den nyrenoveret spilledel indsættes – Den skal føres ind fra højre i en let drejet position således at den palen i starteren rammer startarmen i mekanikken. Man skal lige passe på møntrørene ikke kæntrer på møntfordeleren. Den nederste stang på mekanikken skal hvile på de 2 beslag i bunden lige over møntudbetalingen.

Orion-finished-inside

 

Sidder de 3 hjul ikke i midten af vinduet er det nemmeste at justere og tilpasse vinduesramme-indlægget.

Fronten

Den valgte vi som nævnt i et  tidligere indlæg at stå med den relativ lyse finer som så er blevet lakeret nogle gange og så med blåmalede metaldele.

Når man normalt der disse restaureringer udført på lignende maskiner bliver metaldelene malet og så senere slebet, så at “fartstriberne” af metal bliver mere eller mindre glatte hvorefter de så har fået lak. Det kan da også være godt nok – men vi ville have en anden effekt frem. Da delene er glasblæst giver det en flot mat overfladestuktur som vi for det fremstående metal gerne ville have bevarede. Det får man så ved kort tid efter maling-påførsel , at aftørre metalstribene med cellulosefortynder på en klud. Det er faktisk relativt nemt men husk gummihandsker og rigelig udluftning – det er barsk omgang. men her er resultatet så …..

 

 

 

 

 

 Orion-finished-sideview_1