Endnu en Sega automat har fundet vej til samlingen. Denne gang en lækker, komplet, dog noget visuelt træt og mekanisk lodden: Mad Money Star (Type C).

Sega Mad money first look (4)

Denne model har en interessant historie bag sig.

Som jeg lige husker det havde Sega ikke fået tilladelse fra Mad Magazine til at bruge Alfred E Neuman (MAD karakteren), hvorfor det endte med at de måtte undskylde og trække maskiner tilbage mv. Jeg husker ikke de præcise detaljer, men det har så sikkert været med til at gøre netop denne model, til en af de mere eftertragtede Sega enarmede.

What-me worry? Not while 27 combinations of 3 faces pays 18 coins IT’S MAD MONEY

Ovenstående sætning fremgår af lyskassen. Den benytter sig med andre ord af samme princip som Tic-Tac-Toe fra Aristocrat.

En anden interessant ting ved denne maskine er at frontglasset er enormt tykt og sidder på ydersiden. Når man ser dette første gang er man sikker på at det er en hjemmestrikker – Det er dog ikke tilfælde. I det originale salgsmateriale fra den gang har den samme type glas.

Sega Mad money first look (6)

Den er noget lodden indvendig. Tidligere ejer må have haft hund eller lign.

Sega Mad money first look (10)

Arbejdet med denne automat vil primært være at male og slibe skjoldende andre bemalede overflader. Resten lader til at have det okay. Mekanismen skal naturligvis skilles ad os rengøres/smørres osv. det sædvanelige. Dertil mangler der nogle fjedre, samt lader det første tandhjul til at være hoppet af aksen, hvilket ikke er så heldigt. Sidst men ikke mindre, skal der kigges på det elektriske. 2 stk 40 watt glødepærer med sindsyg kabling – Det holder ikke.

Flere fotos

Sega Mad money first look (5)Sega Mad money first look (7)Sega Mad money first look (8)

Sega Mad money first look (9)Sega Mad money first look (11)Sega Mad money first look (12)

Sega Mad money first look (1)Sega Mad money first look (2)Sega Mad money first look (3)