Arbejdet med denne Tyske Mills fra 1920erne, går videre. Den har snart fået hele turen. Kabinettet er blevet limet, renset, lakeret, malet og samlet igen.

Det er altid et godt sted at starte på enhver automatrestaurering. Det giver nemlig grundlag for at bygge på hen ad vejen, eftersom de forskellige dele bliver færdige.

Dernæst kigger på vendor-delen.

Her er mint-rulle-holderen renset og rengjort og har fået en ny gang maling

Vi kigger samtidig på at producere nogle vendor-valser, således at vi kan få lagt mint-ruller i automaten. Selve mekanikken som frigør dem i forbindelse med træk i håndtaget, mangler dog (og den fabrikerer vi ikke). Valserne af træ er ikke så svære at fabrikere. Særligt på en drejebænk. Og det giver en utrolig god effekt. Vi har købt et håndtag til at dreje på, hjem til formålet.

Dernæst videre til skjoldene.

Der var en begyndende revne. Den skal limes så den ikke udvikler sig.

Bagpladen er også meget skæv – og må rettes ud, inden den skal blive malet og taget i brug.

Vi kastede også lige lidt kærlighed på møntindkastet. Det er vigtigt at det bare kører, så mønter ikke sætter sig fast og maskinen jammer. Og så må det også godt være lidt pænt.

Som man kan se her på billedet, trænger det til at blive renset. Det er altid svært at se udefra, så man må åbne det op. Hvis man springer dette over, fortryder man det hen ad vejen.

Vi er godt igang. Vi vender tilbage til projektet på et senere tidspunkt.