Arbejdet fortsætter med denne Caille automat. Det er heldigt at det er en relativt eftertragtet automat, ellers havde alt arbejdet ikke været det værd.

Lad og starte fra toppen. Vi adskiller møntindkastet. Inden for ligger flere stykker pap. Heriblandt en del noget med “Chocolate”, som man sikkert har haft liggende i det Tivoli hvor automaten stod.

Mere interessant er dog den håndskrevne seddel som var med.

Men den er desværre meget svær at tyde. Også selv om man lejer med kontrasterne. Måske vi få kigget det grundigt efter en dag, men indtil videre får det lov at ligge hen ubesvaret. Med mindre nogle derude har et bud?

Afrensning af skjolde

Nåh, men skjoldende skulle afrenses. Der var flere lag gammel maling, som man kunne arbejde sig ned igennem.

Topskjoldet efter afsyring

Vi mener at kunne se at den oprindelige maling har vore en kombination af blå og rød. Det er også en farvekombination vi har set før på andre Caille Victory modeller. Ejeren ønsker dog en blank maskine, hvilket vi naturligvis efterkommer.

Topskjoldet efter børstning

Efter en tur med bl.a. en stålbørste og en del kradseri, så den ud som herover. Så var det bare yderligere manuelt arbejde for at få det sidste maling af, samt få polleret skjoldene op.

Det indvendige skulle også renses. 100 år gammel kit og snavs skulle opløses og fjernes, således at glasset kunne komme ud.

Men alt i alt, efter en god del arbejde, kunne vi præsentere en helt anstændig maskine – eller rettet de udvendige rammer.