Vi åbner op for den lågeautomat som vi købte for noget tid siden og gør nogle tanker om hvordan vi skal gribe opgaven an. Der er flere overvejelser i den forbindelse som man skal gøre sig.

Vi får åbnet op for automaten, som havde stået og truet. Udfordringen med denne automat bliver at få den til at virke, trods manglende møntindkast. Automaten, som stammer fra et vaskeri, har på et tidspunkt fået fjernet en stor del af mønthåndteringen, til fordel for en centralstyret elektrisk åbning. Men ikke alt er fjeret – Der er måske noget at arbejde med.

Vi starter med at rive alt det elektriske ud. Det er hverken original, eller brugbart til været formål. Vi skal jo ikke lave en automat til et vaskeri, men derimod en automat som kan bruges i hjemlige omgivelser.

Kabinettet er også blokeret af, der var mønterne engang ville have passeret. Så vi affotograferer og går dernæst i tænkeboks.

Kabinettet males

Mens vi venter og tænker over en løsning, benytter vi lejlighed til at male kabinettet. En flot dyb blå falder valget på. Og Hylder får også en opfrisker i en, til den type automat, klassisk elfenbens-hvid.