Indbygget i maskinen lys, hvilket naturligvis kræver strøm. Der skal drives 3 lysstofrør, som med glimtændere und-alles, får strøm fra en omformer i toppen af kabinettet.

Lord-Sega_light-mechanism-03

Lord-Sega_light-mechanism-01

Desværre har det aldrig været lavet korrekt (hvilket også er årsagen til at mange med denne model har taget strømmen fra grundet stød fra kabinettet m.v.). For at gøre det værre var den 2 meter lange ledning bestående af 3 stykker samlet med 2 kronmuffer.
Lord-Sega_ny-lyskabling-01Vi har overvejet at ombygge dette til noget nymodens diodelys, hvilket ville fylde en brøkdel, give bedre lys, koste mindre strøm og være mere sikkert. Dette vil dog kræve at en række elementer i maskinen bliver ombygget og således tage væk fra den originale stand.

Vi har derfor i stedet valgt at reparere de eksisterende. På billedet til højre ses den nymonterede ledning.

 

 

 

 

Lysmæssig og varmeafskærmende forbedring

Her blev brugt et stykke aluminium som indlæg lige over lysrøret v. tromlevinduet. Aluminium skal blankpoleres, som her gjort med vandslibningspapir (afslut med korn 1000) Herefter slibecreme af passende slags. effekten er sammenlignelig bedre lysmæssigt.

20140516_180755

Der er også kommet lidt mere lys i Jakpotvinduet. Spolen til lysstof-rørerne i toppen af kabinettet bliver temmelig varm efter nogen tid kørsel, men med denne “indsats” bidrager den ekstra lys.varme fra røret ikke mere. Det er ikke store sager dog – røret er på 4w – men alligevel.