En del af en spilleautomat med vendor-system, er naturligvis de ruller som man kan trække. Oprindeligt har rullerne være fyldt med pastiller. Men de forgår under fugt og varme. Derfor er de gamle ruller (hvis de da overhovedet er i maskinen) altid helt opløste og nærmest “smeltede” og kan/bør aldrig bruges – og slet ikke spises!

Der har oprindeligt været 2 forskellige mint-ruller af mærket “Batam”, til Pace maskinerne. Den røde mint-rulle og den grønne mint-rulle, som man også kan se på udbetalingstabellen, hvor de er vist i hver sin side.

100% Pure Delicious Mints

Da rullerne kun skal være til pynt, har vi valgt en almindelig brugt teknik, nemlig at reproducere dem i træ. Så får man nogle ruller, som ligner dem af mint – men som holder betydeligt længere.

Vi starter med en rundstok på 19 m.m., som vi saver i stykker og sliber pæne i enderne.

Herefter skal hvert stykke have sølvpapirsfolie (aluminium) på.

Tura Liga spillet fungerer som arbejdsbord

Og så et omslag, som vi har fået printet til formålet.

Og så er det bare at gå igang. Rulle, lime, rulle, lime, rulle, lime….

En simpel teknik, som giver et meget overbevisende resultat. Og snart er der ruller nok til godt og vel en automat. Der går faktisk relativt mange ruller til.

Men det ser jo skide godt ud. Det er bare ikke det samme med et stykke spejl eller farvet glas. Der har været ruller i, så det skal der forsat være, idet vi til stadighed forsøger at stræbe efter at maskinerne er så autentiske, som det nu praktisk kan lade sig gøre.