Vi har for nyligt sat denne kærlighedstester i stand. En fin gammel mekanisk maskine fra 1930erne, produceret af Amerikanske Esco. Maskinen er i rigtig fin stand, dens alder taget i betragtning, men den virkede ikke – og det kan vi naturligvis ikke have!

Så vi var igennem det mekaniske og lidt af det elektriske, som heldigvis også var i rimelig stand og det lykkedes til sidst at få den til at køre.

Det udvendige fik også lidt opmærksomhed og til sidst stod den færdig og klar. Så nu er der blot tilbage at vise den frem. Vi starter med en demo.

Spillet giver lidt sig selv. Man putter en mønt i (10 cents) og trykker på håndtaget. Den pære som lyser når man slipper, er så det man kan prale med at være. Simpelt, men det har sikkert været en sjov lille ting som unge sømænd og andet godtfolk kunne hygge sig med i festligt lag.

Rent mekanisk fungerer den ved hjælp af en timer (urværk) som viser udfaldet nogen tid efter endt spil, samt en tilfældigheds-generator (2 tandhjul), hvilket betyder at man under normale omstændigheder ikke kan gætte udfaldet.

Indvendigt

Udvendigt

Alt i alt et sjov spilleautomat som ikke fylder noget særligt. En typisk countertop model, som kunne stå i baren og give lidt ekstra liv og indtjening.